SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

Főmenü

CE atest

CE_logo

Ko čita naše stranice

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Rólunk
front01

A “ CITRONIX” professzionális hegesztőgépek, CNC gépek , robotok ,automaták fejlesztésére- gyártására szakosodott cég, külön hangsúlyt fektetve az új digitális inverteres technológia fejlesztésére.
Az általunk gyártott gépek saját fejlesztésűek, a csúcsminőségről pedig a vásárló még a vásárlás előtt meggyőződhet, vásárláskor pedig rövid képzést tartunk a gépek használatáról.

Fontos számunkra a késztermékek megbízhatósága, amit a szakemberek magas képzettségi szintje és a felhasznált anyagok, alkatrészek kiváló minősége szavatol. Épp ezért minden hegesztőgépünkre 2 ÉVI SZAVATOSSÁGOT VÁLLALUNK!
A hegesztőgépek gazdag választékát kínáljuk vásárlóinknak, gépeink a legújabb inverteres technológiával készülnek, amelyek a hagyományos gépeknél 5-10-szer könnyebbek és kissebbek , emellett fejlesztettünk hegesztőgépet amely 6 féle hegesztési technológiával is tud hegeszteni.
Külföldi partnereink számára,aki hegesztőgépgyártassal foglalkozik hegesztőgépek fejlesztését is vállaljuk (adott paraméterek megadásával, típus, teljesítmény, áramerősség, forward vagy híd kapcsolás, ED%...).

Hegesztőgépek mellett gyártunk csúcsminőségű plazmaíves fémvágógépeket is. Ezek a berendezések mindenféle fém gyors és gazdaságos vágására alkalmasak, kézi és CNC üzemmódban is. Az automata vágáshoz CNC koordináta asztalokat is gyártunk 2,5D és 3D kivitelben.
Figyelemfelkeltő a 3in1 CNC koordináta asztalunk ami háromféle vágási technológiával van felszerelve vízsugaras vágásra ,plazmavágásra és lángvágásra.
Programunkban szerepel a hegesztés/vágás automatizálása ipari robotok segítségével. Az ismert német KUKA gyár robotjait is forgalmazzuk, programozzuk, különböző feladatokra, hegesztésre ,vágásra, csomagolásra, raklapozásra, stb.

chikica1