SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

Glavni Meni

CE atest

CE_logo

Ko čita naše stranice

Imamo 3 gostiju na mreži

O nama

front01Firma CITRONIX je jedno specijalizovano preduzeće za proizvodnju i inovaciju. Naše opredeljenje je proizvodnja profesionalnih uređaja za zavarivanje, robot sistema, CNC mašina, raznih automata sa posebnim naglaskom na razvoj nove digitalne inverterske tehnologije.

Aparati koje proizvodimo su svi kod nas razvijeni, sa posebnim naglaskom na razvoju nove digitalne inverterske tehnologije, kontrola regulacije sa FPGA-uređajem i sa touch sreen monitorom.Nudimo široki asortiman aparata za zavarivanje našim kupcima, proizvodimo aparate sa najnovijom inverterskom tehnologijom koji su i čak 5-10 puta lakši i manji od konvencionalnih aparata, razvili smo i aparat koji zavaruje sa 6 raznih postupaka
(MIG puls synergic, MIG synergic, MIG klasika, TIG dc sa HF, TIG dc kontakt, REL i sve to sa touch screen monitorom). O vrhunskom kvalitetu kupac pre kupovine sam može da se uveri, ujedno držimo i kratku obuku za upotrebu.

Veoma nam je važna pouzdanost gotovih proizvoda koju garantuje visoka obrazovanost zaposlenih i visoki kvalitet ugrađenih sastavnih delova. Zato i obezbeđujemo za svaki naš proizvod GARANCIJU OD 2 GODINE.
Pored aparata za zavarivanje proizvodimo još aparate za sečenje plazma lukom sa vrhunskim svetskim kvalitetom. Ovi aparati omogućuju brzo i ekonomično sečenje svih vrsta metala u manualnom i u automatskom režimu. Za automatsko sečenje proizvodimo i CNC koordinantne stolove u 2,5D i 3D izvedbi.

U našem programu radimo i automatizaciju procesa zavarivanja /sečenja industrijskim robotima. Prodajemo i programiramo robote od renomiranog nemačkog proizvođača KUKA, za razne aplikacije, za zavarivanje, sečenje, pakovanje, paletizaciju itd.
Za inostrane partnere radimo razvoj inverterskih aparata za zavarivanje po molbi naručioca (po zadatim parametrima, tip aparata, snaga, amperaža, forward ili bridge spoj, ED% ...)

 

chikica1